Luka Znanja

reEvolucija

O Nama

Reč predsednika Udruženja

Udruženje Luka Znanja

Ovde neke tekst predsednika udruženja

Ovde neke tekst predsednika udruženja

20161116_181931-min
Kao učesnik radionica u organizaciji ovog sjajnog udruženja Luka Znanja, dobio sam motivaciju i edukaciju koja mi je bila pre potrebna za moj posao, a to je organska proizvodnja.
vladimir jokić
Poljoprivrednik

Aktivnosti udruženja

  1. Sprovodimo i razvijamo modele i programe van institucionalnog celoživotnog obrazovanja
  2. Razvijamo posebne modele i programe za decu predškolskog i školskog uzrasta kao značajno širenje svesti za nova znanja i sticanje novih veština u okviru relevantnih oblasti delovanja
  3. Pružamo stručnu pomoć, podršku i savetodavne usluge za poljoprivredne proizvođače
  4. Organizujemo savetovanja, treninge, edukacije, tribine, seminare, sajmove, forume, izložbe i druge oblike aktivnosti samostalno u saradnji i partnerskim odnosima sa drugim organizacijama i organima

„Luka znanja“ iz Novog Sada, je nevladino i neprofitno udruženje građana, koje počev od osnivanja 2016. godine, radi na ostvarivanju ciljeva u oblasti poljoprivrede, zaštite životne sredine, ruralnog razvoja i zelene ekonomije, sa posebnim naglaskom na obrazovanje i vaspitanje o sistemima održive poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i promociji organske poljoprivrede, organskih proizvođača i proizvoda. Udruženje čine stručnjaci, koji imaju višegodišnje iskustvo u oblasti rada i edukacije u različitim segmentima održive poljoprivrede i zaštite životne sredine.

VIZIJA – Naša vizija je da promovišemo i razvijamo održivu poljoprivredu u Vojvodini koja će doprineti održivom razvoju u ruralnim sredinama.

MISIJA – Misija udruženja je da razvijmo i promovišmo programe celoživotnog obazovanja i veština u oblasti ekologije, organske poljoprivrede, ruralnog razvoja, preduzetništva, posebno mladih i žena, kao i zaštite biodiverziteta i životne sredine.

Naš Tim

Luka Znanja Rukovodstvo

png-transparent-female-woman-girl-computer-icons-svg-face-people-logo

prof. emeritus dr Branka Lazić

Osnivač Udruženja

png-transparent-female-woman-girl-computer-icons-svg-face-people-logo

dr Zorana Srećkov

Predsednik Upravnog odbora

png-transparent-female-woman-girl-computer-icons-svg-face-people-logo

dipl. ekol. Ana Šarkanović

Zakonski Zastupnik